joi, 14 iulie 2011

South Wales 07.07 2


O plimbare în Ţara Galilor - de la timpurile celtice pana în ziua de azi. St Fagans este unul din muzeele în aer liber cele mai apreciate din Europa şiface parte din patrimoniul Ţarii Galilor.
Deschis publicului de la 1 noiembrie 1948, muzeul se află pe terenul magnific Castelului St Fagans, conac târziu din secolul 16, donat Ţarii Galilor de către Earl de Plymouth.
Pe parcursul ultimilor cincizeci de ani peste patruzeci de cladiri originale din diferite perioade istorice, au fost re-construit în parc in peste 100 de acri, printre care case, o fermă, o şcoală, o capela si un splendid atelier.
Există, de asemenea, galerii cu expoziţii de costume, de zi cu zi şi a uneltelor agricole. Expoziţii speciale sunt, de asemenea, în mod regulat. Galeriile includ acum interesanta si inovatoare Oriel 1 , cu expozitii despre viaţa şi identitateaoamenilor din Ţara Galilor de astăzi.
St Fagans exploreaza toate aspectele legate de modul în care oamenii au trăit în Ţara Galilor, cum au lucrat si şi-au petrecut timpul liber.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu